Vaxverkstan
Hem   |   Behandlingar   |   Erbjudanden   |   Företagsdekor   |   Stenskott i vindrutan?
Stenskott i Vindrutan?
Vi har nu utökat vårat utbud gentemot er kunder. Vem har inte varit med om att få ett stenskott mitt i synfältet på vindrutan, ofta när man köpt ny bil eller rutan precis är bytt. Man är då inte så sugen på att byta till ny ruta så snabbt inpå. Som många redan vet är risken ganska stor att stenskottet blir en spricka och det leder i förlängningen ofta till man iaf blir tvingad till ett rutbyte.
 
Självrisk 100-200 kr
Vi har nu utbildat oss för att kunna laga stenskott och mindre sprickor så att man slipper ett rutbye. Stenskotten försvinner inte helt men vi får bort ca 85% av märket och man slipper oftast de små irriterande ljusbrytningar som ofta uppstår i ett stenskott.
 
Tack vare ett samarbete med de flesta försäkringsbolagen betalar du som kund endast 100 eller 200 kr i självrisk, sedan står försäkringsbolaget för resterande kostnad, det påverkar dessutom inte din bonus.
 
Vi ingår nu i rikskedjan Special-T
Special-T är en erkänd metod för att laga stenskott, vi har samarbetspartners i hela Sverige så om du skulle vara på semester och olyckan är framme så finns det förmodligen en Special-T reparatör i närheten, det bästa är om man lagar ett stenskott så fort som möjligt efter olyckan, då har det inte hunnit komma in så mycket smuts och man får då alltid ett bättre resultat. Så vänta inte längre än nödvändigt med att lämna in bilen. Eftersom lagningen endast tar ca 1 timma så har man ofta tid även om man är på semester.
 
För att få tag i närmaste Special-T reparatör går du enklast in på vår centrala hemsida: www.special-t.nu.
 
Vaxverkstan Alunda AB, Centrumvägen 7, 747 31 Alunda
Telefon 0174-101 95, info@vaxverkstan.se
Jens Eklund 0734-17 50 51